Content feed Comments Feed

Minune: Pe sticla unei icoane din Rusia a apărut o imagine

Publicat de Mihai vineri, 10 iunie 2016

O minune a avut loc la Catedrala „Nașterea Domnului” din Khabarovsk, Rusia, care și-a sărbătorit de curând cea de-a o sută cinciprezecea aniversare. Pe sticla dinaintea icoanei Maicii Domnului „Potirul nesecat” a apărut în mod miraculos o copie a icoanei.



Potrivit Departamentului de Informare a Eparhiei Khabarovsk, această minune a fost descoperită întâmplător. Credincioșii s-au hotărât să curețe sticla mai multor icoane din biserică. Atunci când au scos sticla dinaintea icoanei Maicii Domnului „Potirul nesecat”, acesta părea foarte prăfuit, dar era imposibil de curățat. Credincioșii au decis să ducă sticla afară ca să o spele, dar au fost uimiți, văzând în lumină icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, apărută pe geam ca și cum ar fi un negativ fotografic.

Icoana Maicii Domnului „Potirul nesecat” se află în această catedrală din anul 2004. Ea este o copie fidelă a icoanei făcătoare de minuni de la Mănăstirea Visoțki din Serpuhov, care-i vindecă pe cei ce se roagă înaintea ei de dependența de alcool și droguri. În catedrala din Khabarovsk, se fac săptămânal rugăciuni de mijlocire și mulțumire înaintea icoanei Fecioarei Maria. Mai mult, persoanele dependente de alcool și droguri, împreună cu familiile lor sunt tratate și consiliate pentru o lungă perioadă de timp prin intermediul unui proiect dezvoltat de Centrul de Reabilitare Ortodox.

Această icoană nefăcută de mână omenească va avea în curând propriul iconostas, unde toată lumea se va putea ruga și vedea această minune.


Copyright © 2008-2016 Blogul pentru suflet

Toate drepturile asupra conținutului acestui articol aparțin Blogul pentru suflet. Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru și cu menționarea sursei. Mulțumim!



0 Responses to Minune: Pe sticla unei icoane din Rusia a apărut o imagine

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare